Carbon capture

Brusche_Process_Technology_wit

CARBON CAPTURE

Om aan de steeds strenger wordende milieu-eisen te voldoen zijn steeds meer bedrijven in de industrie, waste-to-energybranche en scheepvaart op zoek naar een manier om de CO₂ uitstoot te verminderen.

Brusche Process Technology heeft hiervoor oplossingen op het gebied van CO₂ opslag en hergebruik, de zogenaamde Carbon Capture Utilisation and Storage. Een voorbeeld van CO₂ opslag is het Porthos-project waarbij CO₂ wordt opgeslagen in lege gasvelden onder de Noordzee. Dit project speelt een belangrijke rol in het realiseren van de klimaatdoelstellingen en wordt gesteund door de Nederlandse overheid. Daarnaast wordt afgevangen CO₂.toegepast als grondstof voor productie van diverse producten zoals bijvoorbeeld frisdrank en producten voor de bakkerswereld. In dat geval wordt ongewenste uitstoot dus omgezet in waardevolle grondstof.

Carbon Capture Proces Brusche

Brusche Process Technology CO₂ oplossingen

Solvent based
Emission control
Solvent management

Ondersteuning van de specialisten

De oplossingen van Brusche Process Technology zijn in veel gevallen nieuw voor onze klanten. We helpen en adviseren u daarom graag gedurende het gehele proces. U kunt op ons rekenen als het gaat om:

Realisatie van een pilot
Demonstratie en opschalen naar demo/productie-installaties
Training
Onderhoud
Levering van reserve-onderdelen
Brusche Process Technology - Ondersteuning specialisten

Controle over uw processen

Brusche Process Technology helpt u om uw productieprocessen te optimaliseren en te verbeteren. Samen met Brusche Automatisering bieden wij een totaaloplossing voor de industrie. Wij leveren installaties aan de procesindustrie van idee-fase tot en met de realisatie inclusief de besturing en bekabeling, kortom ‘plug and play’ en dat alles onder een dak geproduceerd!