Slide

AANGENAAM
KENNIS TE MAKEN

Over ons

Brusche Process Technology is een nieuwe onderneming binnen het Brusche concern die zich richt op het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen en onderhouden van technische installaties in de procesindustrie.

Brusche Process Technology - Samen Realiseren

Onze ambitie is om de procesindustrie duurzamer te maken zodat we een mooie toekomst voor de volgende generaties creëren. Dit willen we realiseren door het ontwikkelen en creëren van duurzame oplossingen voor de voedsel-, farmaceutische, chemische en afvalverwerkende industrie.

De synergie tussen Brusche Elektrotechniek en Brusche Process Technology maakt onze oplossingen sterk

Om onze ambities te realiseren, maken we graag gebruik van diverse andere specialismen binnen Brusche Elektrotechniek.

Brusche Process Technology - Synergie

Zo hebben we bijvoorbeeld een intensieve samenwerking met onze automatiseringsdeskundigen. Voor bijna alle fases in de ontwikkeling en realisatie van onze oplossingen zijn er wel vakkundige collega’s binnen Brusche. Dat werkt makkelijk en de kwaliteit is altijd gegarandeerd. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van externe specialisten voor het geval we binnen Brusche niet over bepaalde specifieke kennis beschikken.

Brusche Process Technology is weliswaar een nieuwe onderneming, de mensen achter deze nieuwe naam zijn ervaren specialisten in het vak. Met de oprichting van Brusche Process Technology kunnen we, samen met onze gedreven collega’s, inhoud geven aan onze drive om ondernemingen te helpen het beste uit processen te halen.

Brusche Process Technology - Andy circle

Andy Roeloffzen

Andy Roeloffzen is de afgelopen 25 jaar werkzaam geweest in de waste-to-energy sector en gespecialiseerd in projectontwikkeling en projectmanagement.

Naast de dagelijkse coördinatie van de bedrijfsvoering is hij ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van projecten die vaak gericht zijn op duurzaamheid in de food-, farma-, chemie-, afval- en energiesector. Andy heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling en realisatie van een fabriek voor de afvang en het hergebruik van CO₂ bij Twence. Deze fabriek is later uitgebreid met CO₂ liquefaction- en opslagtechnologie. Deze installatie is een sprekend voorbeeld van de wijze waarop Andy met Brusche Process Technology vanuit zijn chemisch technologische achtergrond een bijdrage wil leveren aan een duurzame toekomst. Circulariteit is daarbij van groot belang, het sluiten van kringlopen door het terugwinnen van grondstoffen en deze weer toe te passen. Ook hier is door Andy veel kennis opgedaan de afgelopen jaren, denk daarbij bijvoorbeeld aan het terugwinnen van mineralen uit mest die opnieuw kunnen worden toegepast in de landbouw.

Brusche Process Technology - Ewald circle

Ewald Kosters

Ewald Kosters heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot expert op het gebied van mechanisch procesontwerp en projectmanagement.

Ewald heeft binnen Brusche Process Technology de focus op de operationele kant van de bedrijfsvoering. Daaronder valt het management van projecten in de food-, pharma-, chemie- en afvalverwerkingsmarkt, maar tevens ook de uitdaging om de capaciteit van onze medewerkers op dagelijkse basis zo optimaal mogelijk in te zetten. De ervaring van Ewald heeft zich gevormd door de ontwikkeling en realisatie-coördinatie van diverse nationale & internationale projecten met een diversiteit aan toepassingsgebieden, waaronder CO₂-afvang & verwerking. Juist daarom wil Ewald binnen Brusche Process Technology graag een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.

Brusche Process Technology neemt graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming. We hebben dit vastgelegd in ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen document. Bekijk het hier.