Procesechniek

Brusche_Process_Technology_wit

PROCESTECHNIEK

Kennis en ervaring van specialisten op het gebied van procestechnologie

Onder procestechniek verstaan we bij Brusche Process Technology het complete proces van engineering tot en met service en onderhoud.

U kunt uw complete project uit handen geven, maar ook gebruik maken van onze specialisten binnen bepaalde onderdelen van een project. Of het daarbij gaat om de bouwbegeleiding, uitvoering van een compleet project of om de optimalisatie van een installatie, bij ons kunt u altijd rekenen op de kennis en ervaring van specialisten.

Wij ondersteunen u in alle fases:

Engineering

Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we ideeën en wensen voor uw processen omzetten in een Piping & Instrumentation Diagram. Dit diagram vormt de basis voor de mechanical engineeringfase waarbij we het P&I diagram vertalen naar de benodigde componenten voor uw proces. We maken daarnaast gebruik van 3D-tekenpakketten waarmee we onze voorstellen visueel inzichtelijk maken zodat u een goed beeld krijgt hoe de oplossing er in de praktijk uit komt te zien. Vanzelfsprekend beschikken we hiervoor over de meest geavanceerde en actuele hard- en software.

Projectleiding

De realisatie van een nieuwe procesinstallatie is een complexe activiteit waarbij diverse specialismen samenkomen en op elkaar afgestemd moeten worden. Dit is typisch een uitdaging voor specialisten die weten hoe je een installatie bouwt. De ervaren mensen van Brusche Process Technology zorgen ervoor dat de planning wordt gerealiseerd en budgetten niet overschreden worden.

Realisatie

Op papier kan een procesinstallatie er fantastisch uitzien en voldoen aan alle gestelde eisen, maar om het ontwerp ook in de praktijk daadwerkelijk die prestaties te laten leveren, is een volgende stap. Het vraagt om vakmensen die in staat zijn om de vertaalslag te maken van papier naar praktijk. Bij Brusche Process Technology hebben we de specialisten die weten hoe een installatie gerealiseerd moet worden, of het nu gaat om montagewerkzaamheden of hoogwaardig laswerk. Natuurlijk zijn de medewerkers VCA-gecertificeerd en daar waar relevant worden de activiteiten gedocumenteerd en lasprotocollen opgemaakt.
Brusche Process Technology - Duurzaamheid - Carbon capture - Sustainability

Service en
Onderhoud

Wanneer een installatie gereed is, begeleiden we u graag bij de inbedrijfstelling van uw nieuwe installatie. Zo weet u zeker dat uw proces zonder zorgen op een probleemloze wijze opgestart wordt.
Om ervoor te zorgen dat uw installatie probleemloos blijft functioneren, is periodiek onderhoud noodzakelijk. We helpen u hier graag bij en bieden hiervoor onderhoudscontracten aan. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan helpen we u graag bij het snel en effectief verhelpen van de storing.
Werkplaats BPT